PMP împotriva Ordonanței de Urgență a Guvernului prin care se finanțează Programul Național de Dezvoltare Locală

download-11

Proiectul de lege de aprobare a OUG 6/2017 pentru modificarea și completarea unor acte normative, precum și pentru stabilirea unor măsuri privind realizarea investițiilor finanțate din fonduri publice a fost adoptat, cu amendamente, marți de Senat.

PMP împotriva Ordonanței de Urgență a Guvernului prin care se finanțează Programul Național de Dezvoltare Locală. Presedintele PMP susține că PSD a introdus prevederi în această OUG prin care dă bani cu dedicație pentru clientela politică.
Traian Băsescu, în plenul Senatului: ”Ordonanța de Urgență este utilă, dar ca întotdeauna PSD a reușit să pună aici prevederi prin care se direcționează banii către clientela politică. Avem 41 de milioane de lei care să fie distribuiți la bunul plac al președinților de Consilii Județene, doar pentru primarii clientelei politice.
Iată cum se face bunul plac și faceți PSD rules! Această prevedere (41 de milioane de lei pentru primari) vă face profund compatibili cu DNA-ul.
Fraților, această OUG este utilă pentru dezvoltare, dar faptul că întotdeauna țineți să introduceți câteva lucuri în neregulă, face proiectul necredibil, pentru că sunt bani pentru clientela politică. Din acest motiv, PMP va vota împotriva acestei Ordonanțe”